dimarts, 8 d’abril de 2014

29ena. SORTIDA, DIMARTS DIA 29 D'ABRIL A SANT SADURNI D'ANOIA I AVINYONET DEL PENEDÈS

Company@s, d’acord amb l’Assemblea que vàrem realitzar desprès de dinar a l’anterior sortida a Anglesosa I degut a que aquest mes d’abril hi ha la Setmana Santa, la Diada de Sant Jordi i el primer de maig, vàrem quedar que aquest mes d’abril faríem una sortida propera, per tal de no perdre ni el contacte ni l’assiduïtat.


Hi havia vàries propostes però finalment hem decidit la següent, la qual esperem que us agradi i que la puguem compartir, enlloc de El Quart Dijous habitual, “El cinquè dimarts” d’abril.


Recordeu que la 30ena. sortida serà el dia 15 de maig a Girona.
PROGRAMA

DIA Dimarts 29 d’abril de 2014


A les 9’30 – 10 Esmorzar al lloc habitual, 
a la Cafeteria-Forn de Cal Rius de La Girada.


10’45 Sortida en direcció a Sant Sadurní d’Anoia, per visitar les CAVES AGUSTÍ TORELLÓ MATA.


11’30 Visita a les Caves.

AGUSTÍ TORELLÓ MATA
Sant Sadurní d'Anoia
 
Agusti Torelló Mata, fill d’una nissaga de sastres i músics, des de molt jove es va endinsar en el món del cava, que ben aviat va convertir en la seva professió i en la seva passió. Pioner, apassionat i treballador incansable, el 1953 va inaugurar el primer laboratori d’anàlisi de vins del sector, va dirigir importants caves del Penedès i va fundar el seu celler l’any 1959.

Gràcies a la seva il·lusió i a la seva visió del món vitivinícola, aviat va esdevenir referent a l’hora de situar el cava en el lloc més destacat del sector vitivinícola mundial. En aquest context, va fundar i impulsar la Confraria del Cava que, anys després, el va reconèixer com a President d’Honor.

Les caves es troben situades al cor del Penedès: a Sant Sadurní d’Anoia, capital del Cava. Les estructures geològiques de la zona i la influència del mar Mediterrani, determinen els límits geogràfics i microclimàtics de les diferents subzones que, en el seu conjunt, formen el Penedès

La configuració de cadenes muntanyoses: Litoral, Prelitoral, clot de Bonastre i massís de Montserrat, i les depressions estructurals, fosses del Penedès, Canyelles i el Foix, proporcionen una gran diversitat de sòls amb fortes diferències litològiques i de composició, les quals juntament amb les peculiaritats microclimàtiques de cada entorn, es tradueixen almenys en tres subzones vitícoles molt ben diferenciades.



Productes del Celler Agustí Torelló Mata


13’30 DINAR AL RESTAURANT LA GARROFA 
d’Avinyonet del Penedès. 
Ctera. De Sant Sadurní a Vilafranca km.6


MENU:
Primers a triar
Amanida de formatge de cabra
Escalivada amb botifarra negre
Ofegat de faves, pèsols o carxofa.
Xató

Segons a triar
Peus de porc amb cargols
Ànec al forn amb prunes i pinyons
Conill a l’all, especialitat de la casa
Rodo de vedella amb bolets
1/2 graellada de carns a la brassa

Postres
Gelat de torró amb xocolata

Pa, vi René Barbier, Cava Aria de Segura Viudas, xupitos de marca i café.

OBSERVACIONS

1. Si som pocs, (fins a 14) anirem en cotxes particulars. Els 

que vinguin en tren ja els agruparem amb els altres cotxes.

PREUS us els enviem per mail.

Cal triar menus

Cal triar els menús en el moment d'apuntar-vos.
l
Esperem que una vegada mes ens puguem tornar a retrobar 

una estona i seguir amb aquestes magnífiques diades. 

Tot i aixó, us desitgem una molt bona Setmana Santa i una 

magnífica Diada de Sant Jordi.

Recordeu que teniu informació al facebook i que caldrà 

apuntarvos a través d'aquesta xarxa o al mail de 

elquartdijous@gmail.com 

com a màxim fins el dia 26. 

Places limitades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...